Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10, 2007

Όποιος θέλει να κινητοποιηθεί δεν στέκεται σε λεπτομέρειες όπως η μη συγκρότηση σε σώμα ενός Δ.Σ. Έτσι τα Δ.Σ των Φ.Σ. Αττικής και Πειραιώς σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αναφέρουν μεταξύ άλλων:"Οι Φ.ΣΑ. και Φ.Σ.Π αντιλαμβανόμενοι την πολύ δύσκολη θέση που έχει έλθει το Ασφαλιστικό Ταμείο τους και συμμεριζόμενοι τις ανησυχίες των μελων τους για το μέλλον του ΤΣΑΥ αποφάσισαν κατά πλειοψηφία (παρά το γεγονός ότι τα Δ.Σ.δεν έχουν συγκροτηθεί ακόμα σε σώμα) να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ στις 12-12-2007 και στις 19-12-2007".----"Πολύ δε περισσότερο όταν στα τηλεοπτικά ΜΜΕ την Κυριακή 9/12/2007 ανακοινώθηκε ότι από το νέο ταμείο των Επιστημόνων, το οποίο θα προκύψει από την ενοποίηση των ταμείων, εξαιρούνται τελικά τα ταμεία των Δημοσιογράφων και των Μηχανικών (ΤΣΜΕΔΕ), αφήνοντας το ΤΣΑΥ να ενοποιείται οριστικά με το ταμείο των Δικηγόρων!!!
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραδώσουμε το Ασφαλιστικό μας Ταμείο σε αυτούς, οι οποίοι προσβλέπουν στην καταλήστευσή του. Θα αγωνιστούμε με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων υπερασπίζοντας το δίκιο μας με κάθε τρόπο. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ.""

Συνάδελφοι, η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σας καλεί σε πανστρατιά για να μην μας αρπάξουν τις εισφορές που προέρχονται από τον κόπο μας, να μην μειωθούν οι συντάξεις μας και να πάψουν οι ασφαλιστικές διακρίσεις σε παλιούς και νέους συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: