Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2007


(Συνάδελφε, βλέπω τον πρόεδρο του ΦΣΑ στην ΤV και μιλάει πάλι για το viagra...Άλλα προβλήματα δεν έχουμε;) (Ε, φαίνεται ότι πιστεύει πως έτσι θα ...΄΄σηκώσει΄΄.....τον κλάδο..)

Συνήθως τα blog χρησιμοποιούν πιπεράτη γλώσσα κυρίως με φωτομοντάζ. Κάθε προσφορά είναι αποδεκτή αρκεί να μην είναι υβριστικό το περιεχόμενο.

πρόσκληση σε πάρτυ

Συνάδελφοι,

Οι εκλογές είναι μια σπουδαία διαδικασία . Ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με χιούμορ, με ευκαιρία για να συναντήσεις παλιούς φίλους , να γνωρίσεις νέους και να σχολιάσεις τα τρέχοντα και τα …στάσιμα σε χαλαρό στύλ. Αν όλα αυτά συνδυαστούν με ένα ποτό και καλή μουσική σ’ έναν όμορφο χώρο ακόμη καλύτερα. Γι’ αυτά και άλλες εκπλήξεις η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σας προσκαλεί, ανεξάρτητα από πρόθεση ψήφου-Και το εννοούμε αυτό-την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/07 μετά τις 9.00μμ στο bar- gazARTE Βουτάδων 32-34 στο Γκάζι.τηλ:210-3460

(Η οδός Βουτάδων είναι κάθετη της οδού Πειραιώς στο Νο 100 όπως κατεβαίνουμε , πρώτη παράλληλος της Ιεράς Οδού, δίπλα στο σταθμό ΄΄Κεραμικός΄΄ του ΜΕΤΡΟ).

Υ.Γ. Επειδή εμείς δεν έχουμε φανερούς ή κρυφούς χορηγούς ούτε εταιρείες δημόσιων σχέσεων για promotion, εννοείται ότι το πάρτυ είναι ρεφενέ. Ο καθένας θα πληρώσει το λογαριασμό του. Τον τελικό λογαριασμό τον περιμένουμε …στις εκλογές.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Synergasiapharm.blogspot.com

e mail:synergasia.pharm@yahoo.gr

προωθείστε αυτό το μήνυμα σε φίλους και γνωστούς.

1 σχόλιο:

ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια για την δημιουργία της ιστοσελίδας, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για ενημέρωση , επικοινωνία και για σχολιασμούς σε ότι συμβαίνει στον κλάδο.Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα την δημιουργία νέας παράταξης συνεργασίας στον ΦΣΑ. Θα έχουμε πολλά να πούμε στο μέλλον. Σαν πρώτο σχόλιο,πρέπει να ασχοληθείτε με τους τοπ.φαρμ.συλλόγους διότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.Οι δυνατότητες είναι τεράστιες.Τους χαιρετισμούς μου.